csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Eszik, iszik, nyuszik

2010. március 25. 00:35 - he

Mielőtt még kitörne a húsvéti tojás- és nyúlvásárlás, csokifronton is (hamarosan jön a poszt az árakról), íme egy kis speciális előzetes: nyuszi hopp.

Vagy Nyuszi Hopp? Merthogy ez a neve annak a csokinak, amit extra pici áron lehet kapni. A csomagolásán egy nyakkendős, kékhajú nyuszipunk nyalja a szája szélét, kezében egy rumos-kakaós mártott szeletet tartogat.

Ennyi alapján a csokit olyannak képzelhetjük, mint amilyen a sportszelet: csokis, rumos. Az illata rumos is nagyon, rögtön megcsapja az ember orrát, és nagyon úgy is néz ki, mint a sportszelet.

De harapjunk.

És igen, az íze elsőre éppen olyan, mint a sportszeletnek. Ha hagyjuk olvadni, észrevehetjük, mennyivel krémesebb, talán picit vajasabb, mint a retro sportszelet. Minden rendben is lenne, ha nem rágicsálnánk (ha lehet, ne rágicsáljuk), a csokiban ugyanis olyan pici szemcséket éreztem, hogy az a gyanúm támadt, hogy beejtettem egy homokozóba a máz rátétele előtt. Persze megettem az egészet, de közben megpróbáltam rájönni, miik lehetnek ezek a kis szemcsék – nyúlbogyó biztosa nem! Mivel a szavatosságról szóló felirat szerint október közepéig jó, arra jutottam, hogy csak kristálycukor lehetett. Azt hiszem, csak emiatt nem lesz a kedvencem.

Ami a nyuszi szájnyalogatását illeti: szerintem inkább szexi jelzés, mint a jó íz kifejezése, pedig a nyuszilányok nem csinálják szájjal.

 

 

Nyuszi Hopp

30 g

50 Ft a magyarszéki kisboltban

 

Szólj hozzá!
Címkék: rum ét

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr231866695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása