csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Pöttyös török

2009. június 18. 20:25 - he

Azért szeretem, mert olyan jókedve lesz az embernek, ha belenéz - mondta Réka a szenátusi ülés előtt, s közben az M&M-es zacskóba pillantott. Én viszont nem értem, miért rajonganak az emberek az ilyesmi, sokféle színű pöttyökért, ha az ízük nem különböző. A Harry Potter-féle mindenízű cukorka, na, az már döfi – de ott a hányásízű kívülről ugyanolyan kell, hogy legyen, mint a málnás vagy az almáspités. És mégis... Neked is van olyan az ismerőseid között, akik csak a zöld vagy csak a piros vagy csak aranyszínű gumicukrokat szeretik? Ma ezek az M&M szemek a leginkább egy olyan kabát pici gombocskáira emlékeztetnek, amit egy jogos felháborodással elüldözött bohóc hagyott futtában maga után.
Bingó.
Nem szeretem a bohócokat.
A mázt, a maszkot, és hogy állandóan vigyorognak. Az érdekel, hogyan bírja a festéket a bőrük. Ahogy az is érdekel, hogy mitől lesz olyan szép fényes a cukormáz és a polyvitaplex. Egyébként erre már tudom a választ:bekenik őket viasszal
és passz.
Szóval mit tegyünk, ha biztosan befutó csokit akarunk forgalmazni, amin sok szín van? Nézzünk körbe a piacon. Keressünk egy magát egészségesnek és táplálónak beállított szeletet, megnyerve ezzel a nőket és főleg minden anyukát, és ötvözzük egy gyerekeknek (és az anyukáknak és a bohócimádóknak) kedvencévé vált picike, sokszínű cukorkával.

És most vigyázat, képlet jön:

Milky way minute+M&M=Papita

Vagyis keksz alapra kent tejkrém tetejére kent csokikrém tetején található zöld, piros, sárga és kék cukrok. És pont úgy néz ki, mint a csomagolásán a kép. Mondjuk, a csokiréteg valóban nagyon, de nagyon vékony, de legalább a benne lévő cukorkák belseje csokoládés. Ráadásul nem csak a töltelék, de a csoki is meglepően jó minőségű, ahhoz képest, amit az ember egy ilyen típusú szelettől várna. Egyébként a Papita több, mint a fenti két csoki összege, hiszen a tejkrém fölött ne feledkezzünk meg a szuper kis csokikrémről, ami egyfajta „hab a tortán”. Különbség lehet, hogy mivel a csokiba ágyazták őket, ki sem próbáltam, hogy ez a cukorka csak a számban olvad-e nem a kezemben.

Amit viszont tuttira kiemelnék, az a keksz. Na, nem fogható Miss Marple kedvenc süteményéhez, de elég omlós. Gyakorlatilag két buszmegálló alatt apró pici darabokra sikerült törnöm a táskámban. Ha valaki nem a kekszről szeretné lenyalogatni a csokit, hanem fordítva, ezt neki találták ki.

Ez az apró kis hibrid ötlet egyébként török, a gyártó a Sölen. Megjegyzem, a szövegek alapján érezhető: világuralomra törnek! A Papitának van facebook reglapja:
http://sk-sk.facebook.com/pages/Papita/19676284812?v=info&ref=mf
És egy takácsi
egyéni vállalkozó a magyar forgalmazója is.

 

Papita
90 Ft a Reál üzletben

 

3 komment
Címkék: tej keksz

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr31194027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DownQ · http://letoltes.freebase.hu 2009.06.18. 22:10:00

Még a hülyének is megéri! :D

www.divatbolt.hu · http://divatbolt.hu 2009.06.18. 23:47:56

Oh, az én kislányomnak biztos egyik kedvence lesz:) És nem is drága. Holnap meg is lepem vele.

nemuccaszoc 2009.06.19. 07:51:39

Csak elnyomták, pepita akart az lenni :)
süti beállítások módosítása