csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Eközben Mexikóban…

2015. február 15. 21:41 - he

Kisregénnyi kötethez tudnám hasonlítani a dobozt, és már csak ebből is látszik, hogy Mexikóban egészen másként viszonyulnak a csokoládéhoz, mint Európában. Egyszer már volt szerencsém Maria Tepoztlán márkájú csokit enni, ami rendkívül sokkoló volt: egy agyagtáblára…

Tovább
2 komment

Szuper év, szuper csoki, szuperkaja

2015. január 11. 11:50 - he

Vagyis superfood. Mégpedig Zotter. Ahogy azt már korábban párszor kifejtettem, ez a Joseph Zotter tudhat valamit – a csokijaiba úgy csempész különleges ízeket, hogy azok még ehetők is maradnak (kérdéses, mennyire érezni is ezeket az ízeket). És íme, van super food-os csokija…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása