csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Hol a piros?

2011. december 06. 01:18 - he

Piros ruha, nagy, hófehér szakáll – Törpapa le sem tagadhatná, hogy kitől nyúlta le a gardróbja alapszíneit. Ráadásul még bölcs és öreg is, és mindenki hozzá fut, ha valami baja van. Sokat gondolkodtam, hogy vajon milyen édesség illene a legjobban az idei Mikulás ünnepéhez és a következőre bukkantam: Chamallows a Haribotól.

Előszöris azért, mert nagyon mű. Kifejezetten.

Másodszor mert édes.

Harmadszor mert töpörödött.

Törpök. Kék-fehérben. Pillecukorból vannak, és nem találtam még ahhoz foghatót, ahogyan ezeken be lehet mutatni a „töpörödött törpöket” - csak össze kell nyomni őket és kész.

Még annyira sem individualista az általuk reprezentált társadalom, hogy Nótatát, Dulifulit, Törperőst vagy Törpicurt felvonultassa: ugyanolyan, ugyanakkora kék és fehér, arctalan köztörpökből áll, akiket kedvünkre nyomorgathatunk.

Egy fia, egy deka, egy halvány csíknyi piros ruhás bölcs öreg sincs benne.

Talán mert nincs is.


Ajánlott fogyasztási mód:

kaparintsunk meg egy törpöt, csippentsük a hüvelyk- és mutatóujjunk közé, és erőteljesen nyomjuk össze. Szaglásszuk meg kicsit a ráncossá vált, összetöredezett bőrét (tisztára mint a pink sugar), aztán gondoljunk Okoskára és dobjuk be a szánkba.

Vigyázat! Fél csomag elfogyasztása után az én nyelvem elkékült.

Ajánlott zene: hupikék törpikék.

 

Haribo Chamallows

175 gramm

419 Ft

Köszi, Carlos!

 

Szólj hozzá!
Címkék: off
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr163441602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása