csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Kókuszpók bekapja Hamit

2010. július 27. 00:58 - he

De hagyjuk a hupikékeket (úgyis mindig félrehallom a neveiket...), helyette ismerkedjünk meg a kókuszos csokikról alkotott elméletemmel. Kezdem is a diavetítést.

Az első számú: A Bounty csoki.

A név maga adományt jelent, bár asszociálhatunk a hajóra is, amit a filmekben szögletes állkapcsú férfiak kötnek el más férfiaktól, hogy aztán, a valóság nem kevésbé vadregényes szigetén kikötve felfedezzenek egy újfajta pálinkát és addig igyanak, míg meg nem tizedelik egymást, s szokásjoggá nem válik a pedofília.

És most a kettes számú: A Bounty csoki.

Eredetileg csak egy könnyű kis nyári kalandnak indult, aztán állandósult. Sőt, a Bountynak is vannak állandósult vagy afelé tendáló változatai: a cseresznyés és a mangós ízű – bár gondolom, ezeket az ízeket, aromákat a kókuszhoz keverik. Amiket nálunk is lehet kapni az a tejcsokis (a világoskék csomagolásban) és az étcsokis (piros csomagolásban).

És most az egyes számú: a Bounty csoki.

Számomra a kókusz-cukor arányának optimális megállapítása legalább olyan misztikus, mint egy szigeten elásott kincset meglelni. Nem is biztos, hogy megy józanul. Ha most egy táblázatot vagy egy függvényt képzelek magam elé, akkor a Bountyban lévő kókuszos töltelék a reszelékből megütné a kívánatos szintet, a cukor viszont meg is haladná azt, de ahhoz nem elég sokkal, hogy ne szeretném ezt a csokit.

És most a kilences számú: a Barbara kókuszos krémmel töltött glüténmentes keksz.

Tessék ennek az eredetijére emlékezni!!!

És most az első számú dia: a Bounty csoki.

A Bounty-szigetek tizenhárom szerencsés szigetecskéből állnak, s talán kézenfekvő is a csokit úgy eladni, hogy ha beleharapsz, egy paradicsomi szigeten találod magad. A kék vízbe csobbanó fehér ruhás nők és kigyúrt testű, borotvált mellkasú fürdőnacis pasik helyett íme az én három kedvenc Bounty-hirdetésem: a három darabosat reklámozó orosz nyelvű, a múzeumos és természetesen a tetoválós. Az egzotikus sziget témakör a reklámokon túl a csokin is megjelenik: a csokiszelet talpára pici, gyönyörű pálmafákat véstek!

És végül: a Bounty csoki.

Az édenkert íze szlogennel adják el. Néha eltűnődöm, milyen lehet a kókuszt a világ legtermészetesebb eledeleként kezelő bennszülötteknek például... a szamóca. És hadd ábrándítsak ki mindenkit: az én édenkertemben a fő íz egy fahéjas-mazsolás mennyei húsé (persze csak, ha a háttérben egy hatalmas szekrénnyi csokoládé is van).

 

Bounty 2X

57 g

 

Szólj hozzá!
Címkék: tej kókusz ét
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr652178937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása