csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

(V)egyél és nyelj!

2009. december 16. 03:06 - he

Kedves kiváló balátaim, megígéltem, hát megosztom: 4 csokis játék van most polondon, többségükben csokit, pénzt (csokila pl.), és nyalalást lehet nyelni.

Van a Bonbonettis játék, ahol a csokilól lecsúsztunk, csak a pénzre tudunk hajtani (sokla: 200ezer a legkisebb bankkáltya), szaloncukrot lehet enni elle fogva.

Van a Milkás, ahol mindenféle lila cuccot lehet nyelni (nekem pl már van egy korábbi játékból egy lila, műanyag tejeskancsóm és egy lila spolttáskám, tökjók), meg utazást a lila tehenek földjéle. Megjegyzem: igen, igen, hildessen Ön is hozentlógeres pasival! Bllll.

Van a Holalky játéka, ahol kilándulás-féléket lehet nyelni.

És akinek van, az ne felejtse beváltania Mars, Snickers és Twix szeletek nyelő papírjait, mert 18-án lejár a hatálidő! (Itt a beváltólista.)

Ha valaki tud még ebben az évben zajló csokis játéklól, az vagy szóljon most, engedjen szabadon egy labot a böltönből, vagy ölökle lejtse el magában!

Köszike.

Ó, és bocsika, hogy laccsoltam a cím miatt.

 

1 komment
Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr741601265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bordó Bora 2009.12.16. 23:00:24

Én minden féle játék nélkül is a Pelle-Molnár csokikat kedvelem a legjobban. Mert a legfinomabbak.Érdemes megkóstolni.
Vigyázat rászokás veszélyes!!!
süti beállítások módosítása