csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Ne szójá' be

2009. szeptember 10. 23:56 - he

Kétszeri fogyasztásra ajánlott.

Na, ez van ráírva a kekszes sportszeletre, amit vettem.

Persze akkor olvastam el, amikor már felfaltam az egészet. Merthogy nem két darabból áll, mondván, hogy kétszerre kell megenni, hanem egyetlenből, a közepén egy törésvonallal. És elgondolkoztam: hogy a fenébe jön ahhoz valaki, hogy ilyesmit írjon rá a csokira, amit meg(v)ettem. Egy olyan országban, ahol a muszájból felvett hitelek apróbetűs részei miatt törvényeket és szabályokat kell hozni, meg lobbizni, hogy megvédjék a hitelt felvevőt a saját felelőtlenségétől, vagy éppen attól a szégyentől, amit az államnak kéne éreznie azért, mert csak a BKV-vezetők álomfájdalomdíjai és a csúcsvezetők fizujai érnek annyit, hogy gond nélkül kijönnek a hó végéig.

Butus pici fogyasztó, védjük meg, nehogy elhájasodjon itt nekünk, aztán a végén még az államnak rá kell költenie azt a tb-t, amit befizetett.

Oké, az ajánlott beviteli érték kifejezetten jó ötlet – de vajon sok az olyan fogyasztó, aki végigszámolta, hogy az ő korával, súlyával, foglalkozásával, fizikai aktivitásával pontosan mennyi kalóriát vihet be naponta, s ezt összehasonlította a csokipapír apróbetűs részével?

Aligha.

Egyébként maga a csoki sem túl nagy szám: a megszokott trükkel a csokoládét felturbózzák egy kis plusz szénhidráttal, momentán keksszel. A keksz finom, a csoki szintén, de kb. annyi, mintha egy totál szétolvadt sportszeletet rákentünk volna egy kis kekszdarabra, jó vastagon. Az egyetlen szépsége a keresztmetszete, ami egy inverz alagútra emlékeztet. A rumos krémet ráadásul egy vékony tejcsoki kéreg veszi körül. Igazán szép. És tápláló. Kár, hogy hülyének néznek a gyártói.

 

Sport tuning keksszel felpörgetve

40 g

95 Ft a kisboltban

 

2 komment
Címkék: tej keksz rum
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr301374249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spar tej 2010.01.29. 01:38:04

nálam ez a csoki mindent üt, lehet épp azért mert olyan mintha olvadt lenne és rákennénk egy kekszdarabra? nem tudni. De már régóta töröm a fejem azon, h miért kétszeri fogyasztásra ajánlott?

he 2010.02.02. 02:20:26

Ezek szerint bejön neked vagy éppenhogy nem jön be? Én próbáltam már kétszerre enni, de valahogy mindig hamarabb elfogy. ;)
süti beállítások módosítása