csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Huszonhat

2009. április 27. 22:23 - he

Ennyi forintba kerül, és az egyik Angliából kiinduló szupermarket-hálózatban lehet kapni ezt a trend nevű szeletet. Szögezzük le rögtön, hogy nem csokoládéról van itt szó, hanem néhány szelet ostyáról, köztük valami krémmel – magyarán nápolyiról. Persze nápolyi és nápolyi közt is van különbség, hiszen van olyan, amiben valóban a töltelék a lényeg, s olyan csokis vagy krémes, hogy az ostyák valójában csak összetartják az egészet. Van olyan is, amiből majd’ kicsordul a krém, s van olyan is, amiből valóban kis is csordul, ha beleharapunk. Van, amiben egyensúly van a krém és az ostya között, van, ahol a krém a lényeg, és van, amiben az ostya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az utóbbiak sorába tartozik. Bár a csomagolása szerint nyomokban mogyorót tartalmazhat, inkább a vaníliás krémet tartalmazza nyomokban, s szerintem a cukrot is, mert nem valami édes. Ne tévesszen meg senkit az, hogy méretre éppen akkora, mint a kilincsünk. (Lásd a mellékelt ábra.) Olyan, mint a legolcsóbb palackozott ásványvíz – azt kivéve, hogy annak a címkéjén is feltüntetik, hogy tisztított csapvíz. Ennek az ostyaszeletnek csak az árából lehet következtetni erre. Sajnos.

 

Trend

Vanília krémmel (72%) töltött ostyaszelet

 

Szólj hozzá!
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr821087785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása