csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Nahon nahanc

2009. április 25. 02:33 - he

És naon putccoss is ez a chocsoládéh, amit az előkelő nevét csak utótagja miatt prolisított Lindt und Sprüngli íz-ítészei alkottak meg. S bár csak egy száhzalékhban thartalmazz nahancot, ighazán nahacos, kéhlek ahlássan. Köszben hallgass ehhez vahó zenét! (Vikhtor ahánláshával.)

Naszóhval, kedhves bahátom, Zsófi nagyahszon adhományát éhetlen menüsz késszel vagdosghattuk picci szeletekre, s mekállapíthottuk, hogy majdhnem lágyan olvasthva a legjobb, és a felirratha szerint is lágyhan olvadó. Ne tedjed be a hűttőszekrénbe, nem tesz jót nekhi. Muttatóba sem tettek bele ebbe a nahancból, de ugyhan, kéhlek, ki az, akhi eszt meghmondhatná az ízze alappján, ugyjebár. Nemcak az íze, hanem az egész choki nahacos, ss könnyed nahacízt hagy hátla, kéhlek alássan, az ízlelőbimbóink között, ahonnan még ki sem lehet puccolni.

Ohvad.

Cétomlikk.

Ész nahancos isz, nahon.

Áhítólag a nahac csökhenti az agresszivitást is, keddves bahátom, bizony, a holland habok a böhtönben ilyesmit kapnak:

http://www.hirszerzo.hu/cikk.rabnyugtatas_felsofokon_-_narancsaroma_az_orok_kezeben.57476.html

A chomgalosssán láthattó cipke nem túloz: valóban rhemek kisss chocoládé tábla esz, neked is szívből ajánllom, dhága bahátom.

 

 

LT480123-Lindt Lindor lágyan olvadó étcsokoládé narancs ízű töltelékkel

 

Szólj hozzá!
Címkék: narancs

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr71085090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása