csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Szabályozás

2009. március 13. 02:02 - he

Veszélyesebb világban élünk, mint gondolnánk. Ott van rögtön az a sok vírusos fertőzés, melyek megkeseríthetik az életünket. Itt van például a hepatitis B, C, D és a többi vírus vérrel és testnedvekkel (ondó, hüvelyváladék, nyál) terjedő májgyulladás. Akut szövődményük a májsorvadás, ami halálos kimenetelű lehet. Vagy ott van az AIDS, amiről nem is kell sokat mondanom. Vagy ott a már kellemetlennek is hangzó gonorrhoea, ami szintén nemi érintkezéssel terjedő bakteriális fertőzés, a nemi szervek és a húgyutak gyulladását okozza.

A statisztikák szerint évente több százezer ember fertőződik meg nemi betegséggel, s legtöbbjük a hosszabb-rövidebb lappangási idő alatt tovább is fertőz másokat!

 

A tehetetlen küzdelemnek vége. A kutatók úgy fogalmaznak: a szex eddig megbújt az egészségtelen szokások elleni radar sugarai alatt. Szembe kell néznünk a ténnyel: a felvilágosítás már nem elég.

 

ADÓT KELL KIVETNÜNK MINDEN SZEXUÁLIS TEVÉKENYSÉGRE.

 

A teljes egészségügyi biztonság érdekében az erotikus szemkontaktus után a minimálbér 1 %-át, egy egész éjszakás kaland után a minimálbér a szeretkezéssel eltöltött időre vetített 78%-ának megfelelő adót kell megfizetni. Hogy az okiratokkal bizonyítottan kizárólag gyermeknemzés céljából szexelő és közjegyző által havonta hitelesített szigorúan monogám keresztény katolikus lelkületű párok érdekeit is szem előtt tartsuk, ők 3%-kal kevesebbet, míg az adakozóbb hajlamú, jazz-kedvelő liberálisoktól 3%-kal többet kér majd ezentúl az állam, a nagyobb rizikófaktor miatt.

Elismerem, hogy a szexre kivetendő adóval még nem oldódna meg a szexuális úton terjedő betegségek okozta egészségügyi válság, de legalább lassulna a tendencia.

És most gondoljunk csak bele

 

Hát nem teljesen logikus lépés lenne ez azok után, hogy egy angol orvos felvetette, hogy ADÓZTASSÁK MEG A CSOKOLÁDÉT, HOGY KEVESEBB KÖVÉR EMBER LEGYEN?!


David Walker háziorvos, maga egy barom.

Batson egyedül!

Ennek költségét pedig lesz kedves az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének utalni.

 

Szólj hozzá!
Címkék: szabályozás
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr86999315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása