csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Massive satisfaction

2010. július 11. 09:10 - he

És ezt a Kinder Maxi Kingre értették egy Shaggy-t is felvonultató reklámban. Hát... Szerintem nem olyan nagy szám ez az édesség, még hidegen sem. Voltaképpen: Pöttyös guru – túró + szilárd tej = maxi king.

És a gond nem is a kevésbé tartalmas mogyoródarabkákkal, vagy a csokibevonattal, vagy a karamellel van. Egyrészt nekem nem jön be a felfújt tej – valószínű ebben van a csomagoláson is szereplő taragumi is, ami a tövises lepényfa magjának őrleménye és pont az ilyen gumiszerű szilárdságért felelős, nem, mintha a taragumival bajom lenne. A legnagyobb ellenérvem ez ellen az édesség ellen az, hogy nekem nem ízlik a tejkrémet kívülről körbevevő pici, sárgás bevonat. Fogalmam sincs, miből van ez, nyilván a kapcsolódást hivatott biztosítani az ostya és a tejkrém között, mégis szerintem olyan gumis íze van, ami furává teszi az egész szeletet.

Ami jó benne: a mogyoró és a karamell, ami nagyon, nagyon krémes. El tudok képzelni egy olyan fogyasztási módot, hogy az ember, oldalról leharapdálja a csokit, óvatosan kettényitja a szeletet, és egyszerűen kinyalja a belőle a karamellt (az állunkra vigyázzunk, ne legyen tejkrémes). Így nekem bejön – de árban is inkább a Pöttyös gurut veszem.

A végére pedig néhány reklám: a snowboardos, kiscsajos, a másik kiscsajos. Szó mi szó, elég sután lehet megoldani a szexista vonalat egy rakat tizenkétévessel. A név maga meg – azt egyébként is tudjuk, mit jelent.

 

 

Maxi King

130 Ft a Lidl-ben

 

1 komment
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr432144028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gébence · http://soraim.blog.hu 2010.07.11. 11:53:38

Mmmmasszívszatiszfeksön. Ééérdekes, de még jobban elmegy mint az előző ("mmmaxi kinnng"). Amúgy a Maxi King bejön.
süti beállítások módosítása