csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Macerás

2010. július 03. 19:39 - he

Nomen est omen – ezért nem keltek el Spanyolországban a NoVa elnevezésű autók (no va = nem megy), és ezért vicces, hogy a MaxiKinget a tinilányokkal reklámozzák (MaxiKing= nemi szerv, pénisz), és ezért is vicces kérni a boltban egy szelet Macerát. Ami egy török csoki.

Banános.

Habos. Vékony kis tejcsoki réteggel.

Banánízű, könnyű, picit ragadós.

Persze nincs benne banán. Igazi csoki is alig.

Mégis jobb, mint az eperjó, és fedezi az emberre rátörő cukorhiányt. Kicsit olyan, mintha a zöldes töltelék ízesített tojásfehérjehab lenne benne, vagyis mintha összecsokizott félig sült habcsókot ennénk.

Önmagában nem nevezném rossznak, ha nem ettem volna ugyanebből a sorozatból egy másikat is, a Ritm nevű karamelles szeletet – ezt nevezhetnénk Mars ultralightnak, merthogy van egy karamellás csík, ami alatt egy karamelles-kakaós hab van. Bingó – a hab jellegre ugyanolyan, mint a Maceráé, csak kakaós. Egyébként tényleg nagyban hasonlít a Marsra, annyi különbséggel, hogy nem geil, nem túlédes. És csak mindkét csoki felzabálása után érezni, hogy bizony mindkét csokiszeletben egy, hasonló e-ízt lehet érezni – ami pont ettől lesz zavaró.

Szóval Macerát csak szigorúan egyesével és nem más csokival párhuzamosan tessék fogyasztani, attól marad ehető és egyedi – valahogy úgy, ahogy a pécsi földhivatalban áll az ajtón: kérjük egyénként befáradni. Ráadásul csak egy pici ékezeten múlik mindez (egyenként), ez a csoki meg harminckilenc forint.

A csoki gyártója egyébként eredetileg kekszeket és tortákat gyárt – van pár érdekes cucc a katalógusukban, majd levadászom őket.

 

Macera banán ízű szelet

Ritm karamellás kakaós szelet

39,- Ft

 

1 komment
Címkék: tej banán karamella
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr632127581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kszabo 2010.07.04. 13:46:34

Nyelvével él a nemzet :)
A Skoda lengyelül kárt jelent
süti beállítások módosítása