csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Egyél fogat!

2009. december 30. 17:14 - he

Ez a gumicukor ehte eredeti dracula fogból van, rá is van írva, hogy „természetes íz és szín”. Utóbbi halvány rózsaszín szájacska, kápráztatóan fehér fogakkal, köztük a megnövekedett szemfogakkal (mondjuk rágófogai már nincsenek, de minek is lenne neki, elég a 4-4 metszőfog és a négy szemfog ahhoz, hogy vér szívjon, nem?)

Nem tudom, milyen íze van egy fognak, de egy biztos: ez a gumicukor ugyanolyan ízű, mint más gumicukrok, vagyis E-íze van. Ananász- és eperaroma van benne, de 5%-nyi szőlőlé koncentrátum. A kétes kis fénye az ún. carnauba-viasz miatt van, ami a változatosság kedvéért nem egy tetű, hanem egy pálma leveléből nyert viasz.

Ettem/láttam már jóval nagyobb fogsort is: egy 4-4,5 széles szájacskából jó sok kéne ahhoz, hogy egy igazi Dracula grófot jóllakasson. Persze, ez csak az én véleményem.

Yeehaw!

 

Dracula's teeth

90 g

199 FT

 

Szólj hozzá!
Címkék: off

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr131633164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása