csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Nevesincs

2009. március 08. 23:52 - he

Akárki, ha középkor, John vagy Jane Doe, ha az Amerikai Egyesült Államok, Nomen Nescio latinul tudóknak, „Netuddkki”, ha Rejtő-könyv. Merthogy van olyan csoki is, aminek még neve sincs. És ebben ott van azért valahogy az a csavar, ami miatt az X vagy az Y mosópor mellett megjelenő „hagyományos mosópor” önálló márka lett. De ez a csoki még csak nem is ellen-csoki, viszont olcsó, 120 forint 100 g.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csomagolásán annyi olvasható, hogy „peach”, barack ízű krémmel töltött fehér tábla. Az angol nyelvű felirat mellett mindössze hat darab barack látható, kifényesített barackfa-levelekkel díszítve. (Ez egy fokkal jobb, mint az orchideákkal dísztett kókuszos változat.) A szlovák, román, magyar és lengyel összetevőket feltüntető szöveg fölött, a csomagolás gerincén a Millano elnevezésű cégnév áll – a lengyel vállalatnak még honlapja is van, s külön lapot szenteltek ennek a barackos csokinak is.

Ami egyébként ahhoz képest, mennyibe kerül, és ahhoz képest, hogy nem is csoki (ugye a csoki attól csoki, hogy kakaóbabból készül, a fehér csokiban pedig nincs ilyesmi, tehát nem csoki), egészen jó kis csoki. Bizony! Az egész ugyanis nem ígér többet, mint ami: vékony fehér csoki, közte egy adagnyi tejszínes barackos krémmel. Amire még felhívnám a figyelmet, az az, hogy ez a csoki egyebek között (mint például „barack pór”) pálmazsírból készül – ha lassan esszük, és hagyjuk olvadni a szánkban, érezni is lehet a különbséget.

Ja, és hol máshol is lehet e csoki magyar hazája, mint Marylandben. Azt hiszem, ezek a nemzetközi összeesküvés-elméletben részt vevő édesség-dílerek ebben a bolt-hálózatban egyesülnek.

Tuddki! A törökk Zultán!

 

Ismeretlen lengyel csokoládé

 

Szólj hozzá!
Címkék: fehér barack
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr99990433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása