csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Csokiszörny

2009. október 06. 00:25 - he

Ahogy a gonosz nézésű szörny és a gumiszörny, ami kitépi a felhőkarcolókat a földből, hogy lerakja a helyükre a petéit, a Ritter Sport mini is egy szörnyfajta.

A csokiszörny jellemzői:

a lehető legeldugottabb helyeken húzza meg magát: az irodában a fiókban, éjjeli szekrényen, konyhaasztal sarkán, női táskákban, nagyszótárak árnyékában (képükön éppen egy nyomtatóból támad).

a lehető legváratlanabb pillanatokban, de főleg, ha már leszállt az est, a benne rejlő spóra-félék, melyek kisebb csokoládé-darabok, megszimatolják és beszippantják a biztonság, a szeretet, és a „jólvagyok”-érzés agyhullámait.

Ilyenkor a nagyobb tok felnyílik, és a pici szörnyek kikandikálnak belőle.

Van köztük capuccinokrémmel és manduladarabkákkal töltött tejcsokoládé (az aranybarna), a kókuszos tejkrémmel töltött tejcsokoládé (ez ezüst színű), a puffasztott rizzsel töltött tejcsokoládé, a mogyoró- és manduladarabkákkal töltött (zöld), a a ropogós gabonapehellyel töltött (a barnás-pirosas) és tiramisukrémmel töltött (a narancssárga), a nugátkrémmel töltött (a sötétkék).

A legjobb védekezés, hogy életterünkből kiszorítsuk ezeket a pöttöm szörnyeket, hogy egyenként bekebelezzük őket. Ahogy a szétolvadnak a szánkban, egyből visszaszivárog minden biztonság és szeretetérzet az agyunkba – a lényeg, hogy ne hagyjuk elhatalmasodni őket, sem megszökni: ott van például a kis ezüst színű csokikocka, ami kókuszos létére már csak ilyen formában létező szörnyi, és kifejezetten tejcsokis, intenzíven kókuszos és nagyon mozgékony: hamar zsebekbe fészkeli magát, hogy onnan fejtse ki káros hatását. Vagy ott van a „caramel crisp” névre keresztelt apró szörny, ami narancssárga, és ezzel hívja fel magára figyelmet egy telepakolt táskában is.

Vigyázat, ha a közelünkbe engedünk egy ilyen dobozra hasonlító tokot, a kis csokikockák bárhol feltűnhettek!

És ezek a Ritter sport mini csokiszörny jellemzői.

 

UI: A Legnagyobb japán című filmben sem lehet véletlen, hogy az áramtól hatalmasra dagadó szuperhősünk hátára éppen egy csokoládé reklámját tetoválták...

 

Ritter sport válogatás 30X8 g

1800 Ft a Csoki Korzóban

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr151430568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liora · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.10.06. 09:22:21

Hú, hát most erre összefutott a nyál a számban! Hiába, a feltételes reflexek.
Én a kókuszosra szavazok.
süti beállítások módosítása