csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Tartalomhoz a forma

2009. május 24. 03:38 - he

Más téma kicsit, tudom, de nem bírom ki, hogy ne írjak pár sort a gumicukrokról. Főleg azért, mert mostanság újfajta alakzatokat fedeztem fel – igaz, ezek közül csak néhányat próbáltam ki. Merthogy azt senki ne mondja nekem, hogy a forma itt nem számít: van akinek a cápa, van, akinek a kólásüveg, és van, akinek a hernyók jönnek be igazán.

Aztán új világ tárult elém, amikor felfedeztem a neten, hogy van anatómiai szív alakú gumicukor, kifejezetten Valentin napra ajánlva, természetesen sötétvörösre színezve. És van ugyanebben a boltban zombizöld agy-formájú zseléscukor is, nagyjából egy fél koponyányi méretben.

Úgyhogy le a kalappal az előtt a fogászati termékekkel foglalkozó cég előtt, ami a megszokott PR-csoki helyett valami újjal rukkolt elő: a fogimplantátum-alakú gumicukorral.

Ha most a képre nézünk, akkor biztosan lesz, aki arra gondol majd, amire az egyik kollégám, aki szerint ez nem implantátum, hanem mini dildó (oké, ő nem így mondta), de tessék csak elhinni, hogy ez tényleg implantátum )ezt Zsófi Atija, egy igazi fogorvos is mondta, sőt ő hoztaa cuccot egy konferenciáról). Ízre ugyanolyan, mint bármelyik gumicukor, semmi extra – a csomagoláson viszont (gondolom, hogy ne érhesse a céget az a vád, hogy a pr-cukorkájával rontja a betegek fogait) feltüntették, hogy ez bizony csak természetes anyagokat tartalmaz. Hahaha. Akarom mondani: csíííííz. Vagy még nagyobb mosolyért mondjuk együtt: szifilisz. Vagy még őszintébbért: szex.

És ha együttérző, baráti mosolyokra vágyunk, az egéralakú gumicukrokat ajánlom, kifejezetten és kizárólag valamelyik tömegközlekedési eszközön, a tömegben fogyasztva.

 

Implantátum alakú gumicukor

Biohorizons

USA

3 komment
Címkék: pr off
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr871140110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pirosalmaodafenn 2009.05.25. 18:19:36

MéG TÖBB CUKROT! MÉG TÖBB CUKROT! Kell egy olyan egér.

gromit 2009.06.19. 00:55:24

elnezted, nem agy alaku zselescukrot arusitanak, hanem a muanyagformat, amit felhasznalva magad keszithetsz agy alaku zseles cuccot.

he 2009.06.19. 01:54:01

@gromit: igazad van, köszi! persze, én csak a képekre koncentráltam... de így még jobb, nem? ;)
süti beállítások módosítása