csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Szááárnyakat ad!

2009. január 03. 23:52 - he

Itt az idő. Repüljön fel - mondta Azazello, és hangja elárulta, hogy tetszik neki Margarita őszinte, leplezetlen öröme. - Ha elszáll a kapu fölött, mondja azt, hogy "láthatatlan vagyok". Röpdössön egy ideig a város felett, hogy megszokja, aztán tartson délnek, ki a városból egyenest a folyó mentén. Már várják. - és Margarita el is röppen.

A szárnyaláshoz nem kell feltétlenül meztelenre vetkőzni, majd bekenni magunkat tetőtől talpig az Azazello-krémmel, amit Bulgakov talált ki, sem atropint tartalmazó kencével, amivel a középkorban repültek a boszorkányok – legalábbis egyes antropológusok szerint. De ha csak azt mondom, „intenzív élmény”, a statisztikák alapján a legtöbben egy pszilochibin-tartalmú gomba által okozott belső repülésre gondolnak...

Nincs is abban semmi csoda, ha valakit lenyűgöz a repülés vagy az ehhez szükséges hatalmas vagy éppen kecses gépmadarak. De miket is lehet a repüléshez kapcsolni a gépeken túl?

A szexet kifejezetten. Hogy ez milyen eszementen működő összekapcsolás, arra a Lynx Jet tanítani való reklám-kampánya a bizonyíték. Tessék csak a képre kattintani!

 

 

 

 

 

 

   És ha már repülőgépek és légikisasszonyok: a 90-es évek végén egy belga festő barátjával együtt úgy döntött, hogy kezd valamit azzal a mániájával, hogy csábos légikísérőket fest az ötvenes években használt repcsik mellé.

A kedvence – feltehetően családi okokból – a Starbrook Airlines volt, amit egy Santa Barbara-i, de belga származású lelkész leszármazottai üzemeltettek – az első gépet, egy Curtis Jenny JN4-est 1914-ben kezdték reptetni.

De hogy lehetne úgy eladni ezeket a képeket, hogy az emberek valami nagyon jóra asszociáljanak, és biztosan megvegyék a terméket? No, őket nem az orruk, hanem az ízlelőbimbóik vezették, és megalkották Starbrook Airlines-t, mint retro csokoládékat gyártó és forgalmazó céget.

Mindössze 4 éve lehet világszerte kapni – Magyarországon egy online édességbolt kivételével egyetlen egy kulináris élvezeteknek szentelt boltban lehet megvásárolni.

Bizony, bizony.

És én pont egy ilyen csokit kaptam Viktortól karácsonyra. Narancsosat! (Köszönet!!!) És bár mint ilyen, egyedi, mégis okkal feltételezem, hogy

  • az összes csokijukon ugyanúgy valami repülőgép és/vagy stewardess szerepel a borítón

  • a belső borító nem snassz, szakadós alufólia, hanem olyan vastag, fényes papír, amit nálunk is csak az ötvenes-hatvanas években használtak

  • a csokikockákon repülőgépek vannak, minden egyes darabon!

  • egyik fajtából sem sajnálják az anyagot

Ez a narancsos csoki ugyanis igazán intenzív élményt nyújt. A csomagolás szerint legalább 54% a kakaótartalma, de megkockáztatom, hogy ennél jóval több. Étcsoki a javából, szépek a szilánkjai is. Narancshéj van benne, ami iciripiciri darabokocskákban benne is van, s mellette nem titkoltan narancsaroma. Mit mondjak? Ha össze kéne állítanom egy egy túlélőcsomagot felfedezőútra induló pilótáknak, mindnek adnék fél táblával. Annyi elég is lenne.

 

Dark Orange Chocolate

Starbrook Airlines

Narancsos csokoládé

85 g

 

2 komment
Címkék: belga narancs
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr14856128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meljan · http://www.sikloernyo.info 2009.08.27. 22:50:53

Ma láttam a Starbrook csokit először életemben, és megszületett az elhatározás, hogy holnap egy ismerősömmel tesztelnem kell a "terméket" - ezért is kerestem rá a Net-en - örülök, hogy a Blog-ban ilyen pozitív véleményt találtam róla
Siklóernyős egyesület vezetőként, pontosabban a repülésért rajongó pilótaként még különlegesebb élményre készülök- már alig várom a holnapot...

dondada 2010.05.19. 11:48:07

Én viszonylag véletlenül tévedtem ide de a fentebb látható képen a hölgy igencsak elnyerte tetszésemet így könnyen megeshet, hogy ha az elkövetkezendő alkalommal ezt a terméket látom a polcon, leveszek egyet. A reklám hatalma....
süti beállítások módosítása