csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Átálltam a sötét oldalra

2012. november 20. 11:23 - he

Biztosan világít a papírja a holdfényben.

Hát, nem.

Akkor valami új íz van benne – mondjuk, fekete olajbogyó.

Nem.

Akkor farkasemberré változol, amikor megeszed.

Kipróbáltam.

darksnickers.jpg

Étcsokival vonták be. Igen, ennyi. De legalább akkora a különbség a tejcsokis és az étcsokis változat között, mint az Alkonyat-féle Edward Cullen és az igazi Dracula között. Negédes satnya utódnak nevezhetném előbbit, csakhogy a Snickers esetében éppenhogy fordítva van: sajnos a rövid ideig tartó speciális kiadás klasszisokkal jobb, mint az eredeti. A keserűcsoki íze úgy egészíti ki a karamellt és a földimogyorót, hogy nem ragasztja össze a szám, és nem csak a cukrot érezni valami mogyorós felhanggal. Kiegyensúlyozottabb és mélyebb az íze – ez a sötét oldal. És milyen szép! A feketecsokiból szinte kiragyognak a földimogyorószemek.

Bár a telihold még messze van (november 28.), arra gondoltam, miközben ettem, hogy milyen furcsa fintora lenne a sorsnak, ha tényleg farkasemberré változnék közben, és minden költségektől, volt/jelenlegi/leendő politikai és gazdasági döntéstől, a hárombetűs szervezetektől (beleértve az IMF-et is) való félelemtől mentesen harapdálnám a báránybordámat – de hogy ehhez a képhez a csoki?! Ráadásul a vérfarkasok nappalra visszaváltoznak állampolgárrá. És különben is. A vámpírok soha nem változnak át farkasemberré.

Szóval nyugodtan együnk Dark Snickerst nappal, akár mind a 33 visszalévőn.

 

Snickers Dark

149 Ft a sellyei ABC-ben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr94916071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása