csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

SpiderMan múltidő

2012. szeptember 17. 01:44 - he

Nem tudom mi ütött belém, de azonnal megvettem: a csoki csomagolásán egy nagy Pókember volt ugrásra készen, a felirat kis, pókembermintás csokikákat ígért. Talán az járt a fejemben, jó lenne, ha jönne egy hős, aki néha hétköznapinak látszik, de valójában a világ megmentője – igazán ránk férne, nem?

spider01.jpegNos, már az első blikk is furcsa volt: a szemkontaktust nehezen lehetett felvenni a hőssel, az árcédulát ugyanis gondosan a Pókember egyik szemére ragasztották minden egyes táblán. Azért megvettem. Tele van a Marvel logójával, vagyis tuttira az eredeti képregényfigura, nem valami hókuszpókusz. Mikor kibontottuk, csupa piros, pókemberfej-mintás csoki esett ki belőle – kb. akkorák, mint a kinder tejszelet. Mikor tovább bontottuk, láttuk, hogy a csokitéglatesteket fehéres-szürke izé vonta be. Sebaj, mint tudjuk a szürkés bevonat nem befolyásolja a csoki minőségét – persze, csak, ha van mit.

Szerintem (és tapasztalatból mondom) pont olyan íze volt, mint a tavalyról maradt csokikarácsonyfadíszeknek: kicsit poros, kicsit karcos, kicsit tejporos, de csokis, úgy értem, aminek köze is van a kakaóbabhoz, semmiképpen sem. El kellett volna olvasnom, hogy kakaós bevonóról van szó, mielőtt I picked Peter Parker's pack. Még azon is elgondolkoztam, hogy kiköpöm. Aztán gondosan ottfelejtettem az összes megmaradt részét a barátaimnál (bocsi!).

És ahogy ennek a csokinak, úgy Pókembernek is leáldozott: a hétköznapi srácból a világmegmentővé váló hős helyett egy új figura a trendi, a neve Deadpool. Ő mintha Spiderman antiteste lenne: mindenki bolondnak nézi, mert magában beszél, elpusztíthatatlan, és mindig nagyon jót akar tenni a világért, de bármit csinál, az balul sül el. Hmmm. Jut eszembe: ez az alak viszont olyan ismerős valahonnan...

Spider Man-es csoki

349 Ft volt a Tom Marketben

Szólj hozzá!
Címkék: tej

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr154781668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása