csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Hordkv

2011. november 04. 14:01 - he

 

Csokiban hordható kávé, természetesen. Amit nálunk a legtöbb helyen látni, az a Ferrero-féle Pocket Coffee. Lássuk, hogyan csinálja ezt a Lindt&Sprüngli.

 

Merthogy van nekik, momentán egy háromdarabos kiszerelés egyikét skalpoltam meg a kép kedvéért. A különbség… nagy, azt kell mondanom.

Lindték egy bonbon formájú édességet álmodtak tovább: kívülről tényleg olyanok, mint egy kis bonbon, annyi különbséggel, hogy a csoki tetején van egy felülről nyolcágú napocskára vagy szemre emlékeztető minta, ami engem egy földönkívüli űrhajó alkatrészére emlékeztet, ki tudja, miért.

A csoki vastag, sokkal vastagabb, mint a Pocket Coffee csomagolt kávéjának a burka. Nem tudom, forgalmazzák-e nyáron, de bevállalnám, hogy a papírdoboz nélkül is betegyem a retikülömbe. Sőt, akár a zsebembe. Viszonylag nagyok a bonbonok, nem akartam megkockáztatni, hogy elakad az amúgy picike számban, ezért a klasszikus módszert alkalmaztam – ahogy a csokit ajándékozó Tamás és az éppen korrektúrázó Eszter is, akik leharapták a bonbon tetejét és szürcsöltek. Azt írja a felirat, hogy igazi kávé van benne, és ez így igaz. Finom fekete kávé, egy kis (!) cukorral édesítve. Tökjó.

Fura, de ha az eszemmel választanom kellene az étcsokiba és a tejcsokiba burkolt kávé között, az előbbit választanám – pedig ez a Lindtes tejcsokis, és nagyon finom volt. 

 

Ferrero Pocket Coffee

ajándék volt, de kb. 2 és fél euró

Szólj hozzá!
Címkék: kávé tej bonbon

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr983353366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása