csox

Csokoládé - eszem és mesélek!

Tigris is lemaradt

2009. december 24. 14:15 - he

és Micimackó is, meg a Konzum szaloncukor is, amit emlegettetek. Ha lehet még egy gyors tanácsom: hagyjátok is Tigrist tovaugrálni – vagyis szerintem csak az vegyen mézes szaloncukrot, aki az amúgy tökéletes ízorgiájú karácsonyába egy kis tökéletlenséget vinne. Mézillata nincs, az íze pedig nekem olyan, mintha egy mézbe mártott kanalat nyalnék le – másodszor. A megszokott tejcsokimáz alatti krém ugyanis éppolyan messze van az igazi méztől, mint a barlangnyílásba szorult Micimackó a mézes csuportól. Ha ovis lennék (és pl. Tigris-mániás), akkor is csak azért szeretnék ilyen szaloncukrot, hogy elmondhassam: nekem van.

(„Igazi” mézízért inkább ajánlok mást, csokit.)

S egy uccsó intelem, ami ránk nézve ismételten igaznak bizonyult: az előzetesen megvásárolt szaloncukorcsomagok száma nem áll semmilyen számtani viszonyban a karácsony napján meglévő szaloncukrok számával, ugyanis utóbbi egy konstans: nulla. Kénytelen is voltam pótolni.

 

 

Disney-s mézes szaloncukor

ajándék volt

 

Szólj hozzá!
villanyi-szekszardi-pannon-borok-online-rendeles

A bejegyzés trackback címe:

https://csox.blog.hu/api/trackback/id/tr511620657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása